Breetec Valve Services blinkt uit op de Powder & Solids Expo in Charlotte


Breetec Valve Services was in juni prominent aanwezig op de recente Powder & Solids Expo in Charlotte. Samen met hun Amerikaanse partner, Midwest Industrial Services Inc., namen ze deel aan dit succesvolle evenement. Bekend om hun geavanceerde ventielen en uitzonderlijke service in de poeder- en bulkindustrie, benadrukte hun aanwezigheid op het evenement hun toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.



Geavanceerde oplossingen

Centraal stonden Breetec ’s geavanceerde ademventielen. Deze beschermen tegen over- en onderdruk in alle soorten opslagsilo’s voor diverse soorten industrieën, zonder daarbij aan betrouwbaarheid en efficiëntie in te leveren. André Lippens, CEO van Breetec Valve Services en Najeeb Emaad, sales manager van Midwest Industrial Services, gaven demonstraties en beantwoordden vragen. Hiermee benadrukten ze de toewijding aan persoonlijke service en ondersteuning van beide firma’s.

Interactie met professionals

De deelname van Breetec werd gekenmerkt door talrijke interacties met professionals uit de industrie, van ingenieurs en plantmanagers tot inkoopspecialisten. De expertise van het team en hun bereidheid om gedetailleerde discussies aan te gaan over specifieke uitdagingen en oplossingen werden goed ontvangen. Deze interacties toonden niet alleen de technische capaciteiten van Breetec aan, maar ook hun toewijding om duurzame relaties binnen de industrie op te bouwen.

Een succesvol evenement

De Powder & Solids Expo in Charlotte bood een uitstekende gelegenheid voor Breetec Valve Services om hun sterktes te benadrukken en om in contact te komen met sleutelfiguren in de industrie. De positieve feedback en interesse die tijdens het event werden gegenereerd, getuigen van hun gedrevenheid voor uitmuntendheid en innovatie.

Nu Breetec hun productaanbod blijft uitbreiden en hun diensten blijft verbeteren, zijn evenementen zoals de Powder & Solids Expo cruciaal voor het behoud van hun leidende positie in de markt. Breetec kijkt ernaar uit om deel te nemen aan toekomstige exposities en verder te bouwen op het succes van hun optreden in de USA. 

Meer info? 

Neem contact op met onze klantenservice via sales@breetecvalves.com

Meest Recente Posts

News & Stories

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder! 

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder!